Retouren

Retour voorwaarden

Hydroline Trade staat voor service. Dat proberen wij zo efficiënt mogelijk door te voeren in onze gehele bedrijfsvoering en we werken hard om te verbeteren waar mogelijk. In het verleden was het al mogelijk gratis te retourneren in het geval van een garantie of als er per ongeluk door ons een verkeerd product werd opgestuurd.

Mocht uw klant onverhoops niet komen opdagen, kunt u het ongebruikte stuurdeel gratis retourzenden. U hoeft slechts ons te laten weten dat het pakket klaar ligt voor ophalen. Wij laten TNT het pakket gratis ophalen.

Een onderdeel dat gemonteerd is (geweest) in de auto zullen wij eerst beoordelen voordat wij tot credit overgaan. Een hydraulisch stuurhuis dat in de auto heeft gezeten, kan intern vervuild zijn. Er is geen manier om vast te stellen of dit schade heeft gebracht aan het onderdeel.  

Een onderdeel dat NIET gemonteerd is geweest, en niet specifiek voor u geproduceerd is, kan altijd gratis retour.

Retourneren regelen wij voor u, neemt u hiervoor even telefonisch contact op.
Tel. 0318-24 00 28

Bent u altijd thuis, of kunnen wij het pakket op het bedrijf ophalen, regelen wij de ophaalopdracht; bent u niet altijd thuis, dan is het wellicht practischer dat u het pakket afgeeft op een TNT, PostNL punt. 

Als je tips of ideeën hebt waarmee wij weer een stapje dichter bij de door ons gewenste perfecte service komen, laat het ons weten!

Bel met Rini: 0318 - 24 00 28

© 2013 - 2024 Hydroline | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel